-

Elérhetőségek

Kerkabarabás Község Önkormányzata

Cím: 8971 Kerkabarabás,
Kultúrház u. 23.
Telefon:
+36-92-374-502
E-mail:
kerkabarabas@gmail.com


Hirdetmények

Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatal járványügyi intézkedésTisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatalban a koronavírus járvánnyal összefüggésben járványügyi megfontolások miatt, - megelőző intézkedésként- a személyes ügyfélfogadást 2020. november 5.  napjától visszavonásig korlátozom.

 

Kérem Ügyfeleinket, törekedjenek arra, hogy ügyeiket telefonon, vagy elektronikus formában az alábbiak szerint intézzék:

 

1. Kérelmeiket Zalabaksai Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó önkormányzatok honlapjáról elérhető elektronikus ügyintézés nyomtatványain, vagy elektronikus úton az alábbi e-mail címre küldjék meg: korjegyzo@zalaszam.hu

 

2. Az ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleink részére elérhető E-önkormányzat portálon keresztül biztosított az ügyintézés (https://e-onkormanyzat.gov.hu).

 

3. Amennyiben beadványához, kérelméhez eredeti iratok (például, nyugdíjszelvény, jövedelemigazolás, személyes nyilatkozat.) csatolása szükséges a Közös Önkormányzati Hivatal épületére kihelyezett- általunk minden nap két alkalommal ürítésre kerülő- postaládába szíveskejenek betenni.

 

Kérem Önöket, hogy minden kérdésükkel, kérésükkel kizárólag telefonon vagy elektronikus úton érdeklődjenek.

 

Kérem, hogy az önkormányzatok felé fennálló adó- vagy illeték fizetési kötelezettségüket lehetőség szerint elektronikus úton teljesítsék.

 

Anyakönyvi, lakcímbejelentési ügyintézés szükségességének bejelentését a 06-92-573-430 vagy a 06-92-573-436 telefonszámra jelentsék be, és a további szükséges teendőkről itt kapnak tájékoztatást.

 

Amennyiben a személyes ügyintézés nem tűr halasztást, a lehető legkevesebb, az ügyintézéshez szükséges időt töltsék a Hivatalban.

 

Ebben az esetben a Hivatalba történő belépéskor mindenkinek kötelező a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata és a maszk viselése. A személyesen megjelent ügyfelet az ügyintéző a belépéskor testhőmérővel ellenőrzi.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

A Hivatal elérhető a 93/573-430 telefonszámon.

 

 

 

Pásztor Andrea s.k.

       jegyző


Vissza az előző oldalra!
Kerkabarabás Község Önkormányzata - Magyar